REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Britney Spears összeszedte magát

2008.09.19. 05:22 :: mapci

Drámai hónapok állnak mögötte, de úgy tűnik: Britney Spears tényleg összeszedte magát! Az énekesnőnek nemcsak külsejében következett be figyelemreméltó változás.

Decemberben készül megjelentetni új, Circus című stúdióalbumát, teljes gőzzel dolgozik és két kisfiát sem hanyagolja el - Sőt, ha teheti, édesanyjával és húgával közösen játszik a kicsikkel...

Pár hónapja még aligha gondoltuk volna, hogy még viszontláthatjuk a mosolygós, kiegyensúlyozott Britney Spears-t.

Az egykor nagyon sikeres, toplistavezető énekesnő egyre lejjebb csúszott a lejtőn, és kérdéses volt, megállíthatja-e bármi......

.....Odáig ment, hogy zavart lelkiállapotában megbocsáthatatlan dolgot követett el. Bezárkózott a házba gyermekei és egy pisztoly társaságában - állítólag a halálra készült....

...Ezek után nem volt csoda, hogy a bíróság hosszas huzavona után - amibe Britney szintén belebetegedett -, végül az apjuknál helyezte el a gyerekeket. A popsztár jó ideig csak nagyon ritkán láthatta őket.

Megpróbált visszatérni a rivaldafénybe, ám tavalyi MTV Music Awards-on történt fellépése olyannyira rosszul sikerült, hogy még a zenésztársai is ledöbbentek...

 



Az egykori pophercegnő azonban szemmel láthatóan összekapta magát! Első lépésként végre mindent megtett, hogy régi alakját visszanyerje, ne élcelődjenek rajta: és ez sikerült is.

Majd elhatározta: igazi édesanya módjára fog viselkedni. Sokáig tartott, de ma már újra szívesen vannak vele a fiai, és Britney mindent megtesz, hogy kárpótolja őket a külön tölött idő miatt.

Újra teljes gőzzel belevágott a munkába, aminek eredménye több elismerés lett! A legutóbbi MTV VMA gálán Britney több kategóriában nyert: elvitte az "Év videója, a "Legjobb női előadó" és a "Legjobb Pop Videó" elismerést is.

Amint látszik, családjával is helyreállt a kapcsolata.

Forrás: bulvar.ma .hu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: külföld britney spears

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr60670467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása