REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Mi a különbség egy argentin túlélőshow és egy afrikai kalandshow között?

2008.10.22. 05:26 :: mapci

Első hallásra úgy tűnik, semmi, csupán a két nagy kereskedelmi csatorna közötti nézettségi harcnak vagyunk a tanúi. A StoryOnline azonban utánajárt, miben különbözik Frei Tamás A sztárok a fejükre estek műsora már hetek óta látható "riválisától."
November elejétől látható a TV2-n Frei Tamás A Sztárok a fejükre estek című műsora. A StoryOnline olvasói kíváncsiak arra, vajon mennyiben lesz más ez a műsor, mint az RTL Klubon futó "testvére".

 

 

Magyar Rita, a TV2 sajtószóvivője elmondta, hogy a két műsor között lényeges különbségek vannak. "Már a két elnevezés is magáért beszél. Az egyik túlélőshow, a mi produkciónk pedig kalandshow. Ez többek között azt jelenti, hogy az Afrikába utazó sztárok nem lesznek kitéve olyan próbatételeknek, amelyeknek semmi értelmük nincs, s csak azért kell megcsinálni őket, mert gusztustalan. Biztosan nem lesz bogár- és gilisztaevés" - szögezi le Magyar Rita.

A sajtószóvivő azt is elmondta, hogy A sztárok a fejükre estek című műsorban a celebek természetes körülmények közé csöppennek, négy teljesen különböző botswanai tájon kell afrikai ember módjára boldogulniuk. "Ez is teljesen más, mint a Celeb vagyok műsor koncepciója, ahol a szereplők egy meghatározott négyzetméteren bekerített mesterségesen kialakított körülmények között hajtják végre túlélőpróbáikat" - mondta Magyar Rita.

"Nagyon fontos különbség, hogy amíg az RTL Klub műsora már egy legalább nyolc éve futó műsorformátum, addig A sztárok a fejükre estek teljesen új holland-magyar fejlesztés, ami iránt már most a világ minden tájáról érdeklődnek Amerikától Németországig. Fontos, hogy végre nem mi veszünk át műsortervet, hanem a mi találtunk ki olyan produkciót, ami világszerte piacképes" - avatott be minket a sajtószóvivő, aki határozottan cáfolta, hogy plágiumról lenne szó.

Mindezek ismeretében reménykedhetünk, hogy most végre talán nem ugyanazt az árut kapjuk két különböző csomagolásban. A televíziónézők pedig ízlésük szerint eldönthetik, hogy a gilisztától undorodó celebek szenvedését, vagy a mesés tájakra kalauzoló, ám megpróbáltatásokat sem nélkülöző Afrikai kalandshow-t követik-e figyelemmel.

Forrás: storyonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: rtlklub tv2 soma hazai claudia

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr40724992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása