REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Szellemet fotóztak Angliában

2008.10.16. 06:36 :: mapci

Test nélküli fejet fényképezett le egy huszonegy éves lány a hulli akváriumban. A különös jelenségre a cápák élőhelyén lett figyelmes, a személyzet nem tudott magyarázattal szolgálni. Lehet, hogy nincs is. 

Emma Place, egy huszonegy éves brit lány érdekes felvételt készített a hulli akváriumban. A képen a cápák medencéje látható egy halrajjal. És egy test nélküli emberi fejjel.

A The Deep (A Mélység) nevű turistalátványosság alkalmazottai nem tudják mire vélni a látványt. A biztonsági kamerák felvételei arról tanúskodnak, hogy látogatásukkor más vendég nem járt a környéken, így nem tükröződhetett az arca az üvegen. A lány édesapjával kirándult, de ő nem is hasonlít a felvételen látható férfira.

A vezetőség megpróbálta rekonstruálni az esetet, ám hiába módosították a fényviszonyokat, nem sikerült újrateremteniük a látványt.

Az akvárium mellesleg egy régi himlőkórház alapjainak területén épült, és nem ez az első eset, hogy furcsa jelenségre lesznek figyelmesek az intézményben. Egy éjjeliőr állítja, hogy az egyik teremben egy árnyékszerű alakot vett észre.

Colin Brown, az intézmény vezetője nyilatkozatában kifejtette: „Természettudományi központ vagyunk – meggyőződésünk, hogy van logikus magyarázat a történtekre. Csak még nem találtuk meg.”


Forrás: zoom.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: külföld szellem

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr64716332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása