REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Claudia szobrot kapott kollégájától

2008.10.11. 08:37 :: mapci

 

Az utolsó együtt vezetett Mokka alkalmából Liptai Claudia kollágájától, Kárász Robitól egy szobrot kapott, mivel a színésznő hamarosan Afrikába utazik a tv2 új műsorával.

 

"Clau sosem járt még a fekete Afrikában, én már igen. Ott vettem egy kongói, kézzel faragott szobrot, amelyen egy kislány öleli a mamáját" - meséli Robi. - Claudia sokat beszélt arról, hogy bár nagyon várja az afrikai utat, lelkiismeret-furdalás gyötri, hogy itt kell hagynia a pici Pankát. Én pedig rögtön tudtam, hogy erre a szituációra igaz a mondás, miszerint minden tárgy megtalálja a valódi gazdáját, aki ez esetben Claudia" - mondja a műsorvezető.

Robi azt is elmondta, hogy az ajándékhoz használati utasítást is adott. Claudiát választás elé állította. "Vagy magaddal viszed, Afrikába, hogy mindig Pankára emlékeztessen, vagy itt hagyod a kislányod mellett, hogy vigyázzon rá" - meséli Robi. Claudia végtelenül meghatódott az ajándéktól.

Forrás: storyonline.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 liptai claudia hazai

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr41708123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása