REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Főszerepekkel várják vissza Törőcsik Marit

2008.11.21. 08:18 :: mapci


Jövő tavasszal újra színpadra állhat Törõcsik Mari. A halál torkából visszatért művésznő állapotáról csak jó híreket halottunk a Kútvölgyi kórházban: a színésznõ állapota rohamosan javul, napokon belül elhagyhatja az intenzív osztályt. Aggódó barátját, Garas Dezsőt ő maga nyugtatta meg, a filmrendező Sándor Pál pedig szerepajánlattal várja vissza a lábadozó beteget.


Rohamosan javul Törõcsik Mari egészségi állapota – tudta meg a Bors. Akár már tavasszal színpadon láthatjuk a művésznőt, a Nemzeti Színház vezetése ugyanis olyan derülátó, hogy jövő májusra már premiert tervez Törőcsik Marival: az Amalfi hercegnõ címû darabot mutatják be főszereplésével.
A Nemzet Színésze jelenleg még a Kútvölgyi kórház intenzív osztályán fekszik, de a kórházi személyzet szerint állapota már nem indokolja, hogy ott kezeljék, csak a nyugalma érdekében zárják el hermetikusan a külvilágtól. Naponta jelentkeznek ugyanis rajongók, hogy jókívánságokat, virágokat és üdvözlõkártyákat adjanakn át a gyengélkedõ sztárnak, az orvosok szerint viszont gyógyulásának egyik kulcsa, a teljes nyugalom.
– Úgy hallottam, hogy egyre jobban van, és megígérték a Nemzetiből, hogy szólnak, ha már meglátogathatom – erősítette meg információinkat Bodrogi Gyula.
A mûvésznő olvasással és rövid sétákkal tölti napjait. Tökéletesen tisztában van azal, hogy mi történt vele, tudja, hogy a halál torkából jött vissza.


Forrás: borsonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: hazai bodrogi gyula töröcsik mari

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr20780672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása