REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Milliárdos Sztárjaink

2008.09.30. 11:01 :: mapci

A Kiskegyed kiderítette, itthon mely sztárok tartoznak a leggazdagabbak közé:

 

Schobert Norbi, a fittnesz guru

Az értékes torna

A kilencvenes években Schobert Norbi még rendőri fizetésből élt illetve aerobic-oktatással egészítette ki bevételét... Jelenleg pedig cége milliárdokat ér. Mindezt 15 év alatt érte el.
- Az első ugrás az volt mikor bekerültem a tévébe, ahol reggeli tornát tartottam, és szponzorokat kerestem magamnak - mesélte a kezdetekről Norbi. Az összespórolt 600 ezer forintból kiadtam egy tornakazettát. Ahogy az eladásokból befolyt egy kis pénz, újabb anyagokat készítettem. Hirdettem őket női magazinokban és szép lassan mindenki megismert. Ezek után pedig - maradva az egészséges életmódnál - vágtam bele ételek forgalmazásába is - zárta le az egészségguru, aki az üzlet fellendülése után könyvet is adott ki a témában, illetve fogyókúrás módszerével divatot teremtett a diétázók körében.
Ma a 150 leggazdagabb magyar egyike.

 

Lajcsi, a lakodalmas

Lajcsi ingatlannal kezdte

Bármennyire is hihetetlenül hangzik, de Lagzi Lajcsi, azaz Galambos Lajos vagyonát nem a Dáridó révén szerezte, azzal inkább csak az alapokat teremtette meg.
- Egy zenész élete olyan, mint a hullámvasút, ezért a család érdekében úgy gondoltam, befektetem a megspórolt pénzem. Így kerültem bele az ingatlanforgalmazók táborába - magyarázta Lajcsi, akiről gyorsan kiderült, van tehetsége a pénzforgatáshoz. Ahogy gyarapodott a vagyona, úgy fektetett bele egyre több szálloda, apartman, irodaház építésébe. Jelenleg a tatai tó partján épülnek lakóházai. Ám hiába a rengeteg pénz, sem Lajos sem Bogi a felesége, nem szállt el a gazdagságtól. Nem járnak világkörüli luxusutakra, Bogi nem visel vagyonokat érő ékszereket, és gyermekeiket is ebben a szellemben nevelik.

 

Sváby, a Napló-s

Az internetre tesz

Sváby András szívesen bízza magát a véletlenre. Imád kockáztatni, és megérzései rendszerint szerencsét is hoznak az egykori műsorvezetőnek. Egy közeli barátja szerint - aki nagyon régóta ismeri Svábyt - András egész élete a megújulásról szól.
- Mindig nagyban gondolkodik, kiszámíthatatlan, és emiatt mások számára érthetetlen húzásai vannak - mondja a barát.
Így volt ez akkor is, amikor a TV2-ben a jól fizető, megbecsült főszerkesztői-műsorvezetői állását otthagyva barátjával, Kereszty Gáborral létrehozták az Interaktív nevű műsorgyártó céget. A vállalkozás aztán rövid időn belül nem várt sikereket hozott az alapítóknak. Sőt! Külföldi befektetők is beszálltak a business-be. András mégis eladta tulajdonrészét, és egy teljesen új dologba vágta fejszéjét. Pletykák szerint egy gigantikus méretű internetes vállalkozásba kezdett.
- A hír igaz, de hogy pontosan miről van szó, arról még korai lenne beszélnem - titokzatoskodott Sváby. Éjjel-nappal azon dolgozom, hogy ebből valami nagy dolog legyen...

 

 

Forrás: nana.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: hazai schobert norbi sváby andrás galambos lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr10688439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása