REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Bódi Margó nemet mondott az RTL-nek

2008.10.18. 15:55 :: mapci

 

Bódi Margót hívták az RTL Klub Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorába, ám ő nemet mondott a csatornának.

 

Az énekesnő elmondta, döntését elsősorban nem az befolyásolta, hogy Gusztival együtt már elkötelezték magukat a TV2 műsorához, a Sztárok a fejükre estek című produkcióhoz. Margó állítja, egyébként is nemet mondtak volna az RTL Klub-nak, mert nem szeretnének szenvedni az argentin dzsungelben. Margó iszonyodik attól, hogy például bogarakat kell ennie.

A híresség a TV2 kalandtúráját is csak szigorú feltételekkel vállalta el. A legfontosabb az volt, hogy csak férjével együtt lehet őket majd kiszavazni. Ugyanakkor arra sem hajlandó, hogy fürdőruhában mutogassa magát, sőt öltözéke sem olyan lesz, mint a többieké. Nadrágjára kis szoknyát is varrnak, ugyanis Margó nem akar nyilvánosság előtt testhez simuló ruhadarabot viselni. Margóék egyébként szerződésük szerint 6 hónapig nem vállalhatnak szereplést a konkurens csatornánál - árulta el az énekesnő


forrás: storyonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: rtlklub tv2 hazai bódi margó

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr54720228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása