REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Pataky Bea még nincs túl a fájdalmán Joshi Bharat szerint

2008.10.30. 14:45 :: mapci


Nem borult ki a nyilvánosság előtt, nem kezdett sárdobálásba Pataky Attila volt neje, Bea, amikor kiderült: a férje egy másik nővel mutatkozik. Mégis, Joshi Bharat a vele való beszélgetés során azt érezte: a volt feleség még nincs túl a fájdalmán.

Pataky Bea kiegyensúlyozottnak és felszabadultnak tűnik mostanában. Sokat fogyott, udvarlója is akadt, igyekszik kialakítani saját életét.

Joshi Bharat műsorában őszintén vallott arról: legalább 12 évig tartott a szenvedélyes, temperamentumos szerelem Pataky Attila és közte - Ami érzékelhető változást okozott életükben, az a most öt és fél éves fiuk születése volt.

Előtte ugyanis annyit töltöttek csak kettesben, amit szerettek volna. Lehet, hogy már túl sok is volt a csak kettesben töltött idő, vélte Bea. Ezután nehezebben volt feldolgozható az, hogy megérkezett a gyermek, és ez meg kellett szűnjön. Attilának pedig az apa szerepet kellett megtanulnia.

Joshi Bharat kérdésére, miszerint mikor és miből vette észre Bea, hogy valami megváltozott, az asszony azt mondta: talán akkor, amikor az egymásra fordított idő mennyisége lecsökkent, és minősége is megváltozott.

Mégis, a kétségbeesés valahogy kimaradt nála - mondta Pataky Bea. Inkább felszabadulást érzett, s viszonylag gyorsan feldolgozta, hogy megváltozik az élete. Bizonyos körülményektől eltekintve megkönnyebbülésnek vélte.

Ugyanakkor az igaz, hogy a bulvársajtóból tudta meg: Attila megcsalja. "Nem tudtam róla, hogy van kapcsolata a férjemnek - ismerte be Bea. - A médiából tudtam meg. Veszteséget éreztem."

Ez volt az a pillanat, amikor már úgy gondolta: ezek után nem folytatható a házasságuk. Most már úgy érzi, túl van a nehezén, s újra boldog tud lenni.

De hozzátette: nem biztos, hogy a veszteség gyászolása valaha is véget ér. Sajnálja, hogy már nem fog kiderülni, mit lehetett volna kihozni kettejükből Attilával, nem tudja meg, milyen lehetett volna a közös jövő.

Pataky Bea elárulta: fiuk, Acsa semmit nem tud a helyzetről, nem így és nem azt fogják nekik egyelőre elmondani, ami és ahogy történt.

Most annyit elég tudnia, hogy másik házban él apa, és oda ő is mehet, amikor akar - magyarázta a zenész felesége Joshi Bharat-nak. Hozzátette: nagyon jó apának tartja Pataky Attilát, és ez így is marad.

A sorselemző a műsor után elmondta: szerinte Bea úgy tesz, mintha túllenne a történteken, de ez nincs igazán így. A lelke mélyén ott lapul a fájdalom. Mindenesetre akad még feldolgoznivalója, de érezhetően megnőtt az önbizalma - árulta el Joshi a Kiskegyedben.

 

forrás: bulvar.ma.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: hazai pataky bea joshi bharat

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr80740599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása