REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Terry Black beszólt Hajdú Péternek

2008.11.10. 17:51 :: mapci

 

Terry Black alaposan beszólt Hajdú Péternek és Sarka Katának. Szerinte ugyanis az Esti Frizbi műsorvezetője a férfi Kiszel Tünde. Terry korábban Szorcsik Vikit parasztozta le a TV2 Hal a tortán adásában, most a Hajdú-Sarka házaspárról mondta el cseppet sem hízelgő véleményét.

"Százszor inkább egy Szorcsik Viki, mint egy Sarka Kata és párja, Hajdú Pötyi" - mondta Terry Black. "Nem értem ezt a lányt, a terhesség nem betegség. Mások még a nyolcadik hónapban is képesek krumpliszsákot emelgetni, főzni, takarítani."

Terry nem feledkezett meg Kata férjéről sem. "Hajdú a főzőműsor hetében minden alkalommal megjelent az adás végén. Pizsamában és papucsban, vagy egyéb maskarákban tűnt fel a képernyőn. Ennyire nem lehet tehetségtelen. Számára minden csak a szereplésről szól. Mára ő lett a férfi Kiszel Tünde" - vélekedett Terry Black.

"Szóra sem érdemes ez a primitív transzvesztita, nem kívánok az ostobaságaira reagálni, de ha még egyszer szájára veszi a feleségemet, hát kiverem a fogait!" - helyezte kilátásba Hajdú Péter.

 

Forrás: stop.hu
Kép: storyonline.hu

Szólj hozzá!

Címkék: hajdú péter hazai sarka kata terry balck

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr29761881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása