REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Senorita Szöszi lesz a TV2 Győzikéje?

2008.09.30. 05:42 :: mapci

 

Szerda este indul a tv2 új valóság showja, ami előre megírt helyzetekből, kitalált szituációkból építkező reality műsor lesz.

 

"A produkció Hargitai Bea magyar modell kalandjait mutatja be Kolumbiában, ahová szerelméhez, a dél-amerikai szappanopera-sztár, Alejandro Martinezhez utazott. Nemcsak a szerelmespár mindennapjait, de a kolumbiaiak színes kultúráját és az ország mesés tájait is megismerhetik a nézők a képernyőn az egyedi és tartalmas szórakozást ígérő sorozatból. Az első epizódban Senorita Szöszinek már a bogotái reptéren talált taxissal is meggyűlik a baja, aki veszélyes környékeken kanyarog vele, majd egy kétdolláros szállodába téved, ahol mindent fertőtlenít, és még egy kisbabát is a kezébe nyomnak... és ekkor még nem is találkozott Alejandróval. Pedig a férfi lakásában is érik bőven meglepetések" - áll az ismertetőben. forrás: origo.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: tv2 hazai hargitai bea reality show

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr85687681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása