REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Medveczky Ilona a jövőben is szívesen vállal fellépést

2008.11.03. 18:32 :: mapci

 

Azt mondták, Medveczky Ilona utoljára táncolt élőadásban, de a díva cáfolta ezt :

Heves érzelmi hullámokat váltott ki a Medveczky Ilona majdnem meztelen tánca a Szombat Esti Lázban. Az egyik az volt, amikor a közönség a látványtól felocsúdva zajos ünneplésbe kezdett, a másik pedig az, hogy a művésznő vérig sértődött produkciója felkonferálásán.

 


Lélegzet visszafojtva fogadta a közönség az RTL Klub táncshowjának különleges produkcióját. A 67 éves díva fehér zakóban libbent a színre, amit két táncosa fejtett le róla. A nézők felszisszenve szembesültek azzal, hogy ékkövekkel kirakott jelmeze alig takarta meztelen testét. A kivételes mozdulatoktól és látványtól döbbent közönség a tánc végére hatalmas tapsorkánban tért magához.


– Nem érzem úgy, hogy a fellépőruhám túl kihívó lett volna. Büszke vagyok a testemre és szeretném, ha a fiataloknak példa lenne, hogy hatvanhét évesen így is lehet kinézni. Ezért nem értem, egy huszonéves műsorvezető, Ördög Nóra miért úgy konferált fel, hogy ez volt az utolsó táncom élő adásban. Előtte megkérdeztek erről, de nem egyeztem bele. Úgy érzem, mintha temetni akarnának. Hajnal óta csörög a telefonom, azt kérdezik a barátaim, tényleg visszavonulok-e, pedig erről szó nincs. Méltó körülmények között szívesen vállalok a jövőben is fellépést.


Medveczky Ilona fellépéseinek egyéb körülményeit is méltatlannak ítéli.
– A csatorna mindössze három táncpróbát és egyetlen énekórát biztosított. Ilyen feltételekkel is vállaltam, noha a koreográfusom éppen a felkészülés ideje alatt utazott el, hiszen ő is azt hitte, csak december végén táncolok – panaszolta Medveczky.


Az RTL Klub vezetősége állítja, minden Medveczky Ilona kérése szerint zajlott.
– Még nyáron kértük fel a művésznőt a zsűrizésre, és felmerült, táncolhat is, ha van kedve. Igent mondott, de kikötötte, hogy élő tévés showban ez lesz az utolsó. Nagyon örülünk, hogy a művésznő ezen kívül is vissza kíván térni a színpadra, és biztos vagyok benne, hogy – ha már ennyi mindenre rosszul emlékszik – azt nem felejti el, hogy a Szombat Esti Láz vitte őt vissza a megérdemelt reflektorfénybe – nyilatkozta Rényi Ádám kommunikációs igazgató.

 

 

Forrás: borsonline.hu

 

 

 

 

 

 

F

1 komment

Címkék: szombat esti láz hazai medveczky ilona

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr9747832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marpi 2011.05.14. 18:35:46

Gratulálok a művésznőnek! A fiam aki mögötte táncolt, azt mondta, egy igazi profival dolgozhattak együtt, aki nagyon kedves volt velük! Az alakjára pedig méltán büszke lehet!
süti beállítások módosítása