REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

32 milliós esküvő

2008.10.31. 14:55 :: mapci

 

Harminckét milliós esküvőt szervezett 16 éves lányának egy lakókocsiban élő, szegény családapa. Az építőipari munkás évekig spórolt az eseményre, de azt mondta, megérte.

Missy Quinn, a 16 éves ara amióta az eszét tudja, hatalmas esküvőre vágyott, és ezt az igényét már 13 éves korában bejelentette az apjának, amikor megismerkedett a nála egy évvel idősebb nagy Ő-vel. A románcnak az sem állt útjába, hogy a lány családja lakókocsival járta az országot egész évben.

 

 

Az esküvőre hat nappal azután került sor, hogy a menyasszony betöltötte a 16. életévét. Az akaratos ara elérte, hogy apja finanszírozza a világraszóló esküvő árát, amibe természetesen a bérelt luxusautó, a kiegészítők, a 150 fős vendégsereg és a szállodai szobák költségei is beletartoztak.

Csak az esküvői ruha 16 ezer fontba (5,1 millió forintba) került. A nem kifejezetten konzervatív kreáció tulajdonképpen egy Swarovski-kristállyal kirakott topból, egy miniszoknyából és egy 3 méter hosszú uszályból állt, ami a rengeteg kristálytól olyan nehéz volt, hogy a menyasszony még segítséggel is alig bírt kikászálódni a külön erre az alkalomra bérelt Rolls-Royce-ból, és a szertartást végigállni sem volt számára egyszerű dolog.

Az esküvői számla végösszege 100 ezer fontra, azaz 32 millió forintra rúgott, ami körülbelül ötször akkora összeg, mint egy átlagos költségvetésű esküvő ára. A pénzt a 35 éves, autópálya-építő munkásként dolgozó apa teremtette elő több éves spórolással.

Az apa szerint minden egyes penny megérte, és nagyon büszke a lányára. Nemcsak lánya ruháját finanszírozta, hanem a koszorúslányok öltözékét is, ami sokszor csak a fehérneműből állt. A nagyvonalú apa nem sajnált 700 fontot (225 ezer forintot) sem egy-egy melltartóból és hozzá illő alsóneműből álló felszerelés megvásárlására.

Az elkényeztetett csemete egyébként nem jár iskolába, arról álmodozik, hogy egyszer glamour modell lesz, és rendszeresen készíttet magáról fotókat. A menyasszony mindenkin túl akart tenni különleges ruhájával, mondta, és úgy érezte magát, mint Hamupipőke.

A nászajándék egy törökországi nászút és természetesen egy saját lakókocsi volt, ami 18 ezer fontba (5,8 millió forintba) került.

Forrás: deluxe.hu

 

Nem lehetett olyan szegény, ha ezt mind ő fizette! Talán szegényesen élt, de ezek szerint nagyon jól keresett, vagy nyert a lottón!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: külföld missy quinn

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr18740627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása