REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Norbit megrágalmazták

2008.10.29. 06:31 :: mapci

Idegen tollakkal ékeskedik a fitneszguru! Legalábbis ezt állítja a debreceni Produkál Produkció. Schobert Norbert viszont sosem hallott az őt rágalmazókról, és ötletet sem belőlük merített. Ám most elképzelhető, hogy perre viszi az ügyet!

Mint azt már a Storyonline megírta, Schobert Norbi és Bódi Guszti olyannyira összebarátkoztak, hogy kitalálták, közös fitnesz-DVD-t készítenek. Terveikről a TV2 Napló című műsorában is beszéltek. Az adást a debreceni Produkál Produkció munkatársai és producere is látták, és nem is hagyták szó nélkül. Egyenesen azt állítják, Norbi ellopta az ötletüket.
"A Produkál Produkció 6 hónappal ezelőtt találta ki a mulatósfitnesz ötletét, és egy nyíregyházi, két tagú zenekarral kezdtük el a projekt megvalósítását. Stúdióba vonult a zenekar, és az első néhány dalt, köztük a mulatósfitneszt fel is énekelték. Időközben a zenekar tagjai különváltak, és újra kezdtük a stúdiómunkát, de a mulatósfitnesz dal ugyanúgy a lemezünk része maradt, csak most már Mészáros László előadásában Mini Monó néven hallhatja majd a közönség" - nyilatkozta Orosz György, a lemez producere, aki azt állítja az ötlet valódi atyja ő, és nem Schobert Norbert.

A StoryOnline megkérdezte Norbit, mi a véleménye az egész cécóról, sőt, hallott-e arról, hogy azt állítják, ötlete plágium. A fitneszguru elmondta, tőlünk hall először minderről. S azt is hozzátette, hál' istennek van elég ötlete, nem kell másoktól merítenie. Azt is hozzátette, a Bódi Gusztival való közös munka ötlete a Hal a tortán forgatásán született.

Schobert Norbert arról is beszélt, hogy nem kifejezetten mulatósfitneszt készítenek. A céljuk, hogy az olyan vidéki embereket is testedzésre bírjanak, akik Bódi Guszti zenéjére, és nem gépzenére mozognának inkább. Norbi szerint több aerobiclépés is a magyar táncból ered, például a csárdásból. Norbi azt is elmondta, hogy ennyi erővel bárki vádolhatná plagizálással, aki előtte aerobicozott, vagy lefogyasztott embereket.

A Produkál Produkció azt is kifogásolja, ahogy Norbi kivitelezi az állítólagos ötletüket. "Nem tudom mulatósfitnesznek nevezni azt, hogy a magát fitneszgurunak tartó Norbi a Bódi családdal azok nappalijában vacsi után farmernadrágban és fukszban ugra-bugrál. Véleményem szerint ez egy újabb médiafogás Norbi részéről" - nyilatkozta a produkciós vezető.

Schobert Norbert a StoryOnline-nak a következőképpen kommentálta az őt ért vádakat: "Mutassák meg, megvárom, amíg debütálnak, mi Gusztival ráérünk jövőre, tavasszal megjelenni. Nem szégyellek egy nappaliban, farmerben is gyakorolni, ha kell, és nem fogom levetetni róluk fukszot sem. Naponta van tíz bombaötletem, soha nem szorultam rá senkire. Örülök, ha évente egyet kiválasztok és megvalósítok. Amikor a semmiből jöttem, soha nem ugrottam neki senkinek, hogy bekerüljek a médiába" - szögezte le a fitneszguru.

A napokban jelenik meg az Utolsó Titok című legerősebb fogyókúrás könyvem, és most ez köti le minden energiámat. Még nem ez a DVD van most soron. Ellenlábasaimnak lesz idejük fantasztikus ötletüket először sikerre vinni - jegyezte mehg Norbi

Norbi azt is hozzátette, a Produkál Produkció számíthat arra, hogy kap egy ügyvédi levelet. Ezek után majd meggondolják, hogy kiről és mit publikálnak a biztosan nem ingyenreklámról és pénzcsinálásról szóló projektjük érdekében.

Forrás: storyonline.hu
 

Szólj hozzá!

Címkék: hazai schobert norbi bódi guszti mulatósfitnesz

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr41737861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása