REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

Aggasztó Liz Taylor állapota

2008.10.21. 08:25 :: mapci

Elizabeth Taylor állapota egyre romlik, orvosai szerint csupán hónapjai maradtak hátra a ragyogó színésznőnek, őt azonban még most hajtja életkedve, bár tudja: lassan búcsúzni kényszerül.

A 76 esztendős díva, Elizabeth Taylor csont sovány és már a beszéd is nehezére esik, orvosai úgy vélik, maximum fél évig élhet még az egykor ragyogó művész, barátai azonban még ennél is kevesebbet jósolnak szerettüknek.

 

 

 

Múlt hónapban egy gálán próbált beszédet mondani, amely majdnem kudarcba fulladt, mert alig jött ki hang a megtört Liz torkán, szemtanúk szerint talán az utolsó nyilvános szereplésére került sor.
– Mióta nyáron kórházban volt, nagyon rossz az állapota, hirtelen nagyon lefogyott, gyenge és már csak tolószékben tud közlekedni. A barátai elhalmozzák virágokkal minden nap, olyan, mintha folyton búcsúzkodnának – mondta Liz egyik alkalmazottja az Enquirernek.
A színésznő mostanra több, mint száz alkalommal volt kórházban, júliusban légzési nehézségekkel és szívelégtelenséggel került az intenzív osztályra, azóta nem nyerte vissza erejét és egészségét.
– Nem tesz jót a lelkének, hogy meghalnak a körülötte lévők. Paul Newman távozása mélyen megrázta, úgy érzi, lassan ő következik, elkeseredett és fáradt – mondta a színésznő barátja.


Forrás: borsonline.hu

 


 

Szólj hozzá!

Címkék: külföld elizabeth taylor

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr13724190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása