REKLÁM

szenzációs

Meglepő, mulatságos, megdöbbentő, érdekes, nevetséges, hajmeresztő

Kereső

Egyedi keresés

REKLÁM

Hazai

REKLÁM

Külföld

REKLÁM

Érdekes

Utolsó kommentek

Linkblog

A tv2 10! műsora miatt több sztár is felháborodott

2008.10.10. 08:32 :: mapci

Sztárok fenyegetik a tv2-t

A Zámbó család a 10! több résztvevőjét is megfenyegette, de rajtuk kívül is sok feldúlt, megalázott sztár jelezte, hogy jogi lépéseket fontolgatnak a csatorna ellen.

A magyar sztároknak fel kell nőniük egy ilyen műsorhoz. Meg lehet sértődni, de a tények makacs dolgok – mondta Áron, aki szerint sztárjaink túl kényesek. – Én nem félek senkitől! – tette hozzá. Dukai Regina (25) öt, Debreczeni Zita (27) két adásra szerződött, ám ők nem osztják Áron véleményét, és nagyon sajnálják, hogy még a barátaikat is megbántották. Főként hogy tudják: megeshet, hogy nekik kell eltűrniük a nem mindig hízelgő kritikát.

A TV2 nem árult zsákbamacskát, amikor a sztárokat szereplésre kérte. Ez provokatív műsor, ami semmivel sem durvább, mint egy erősre sikerült paródia. Külföldön ezt elfogadták, sőt van, aki erénynek tartja, ha bekerülhet egy ilyen produkcióba – mondta Magyar Rita, a TV2 szóvivője.

Forrás: blikk.hu

 

 

 

Forrás:tv2.hu

 

1 komment

Címkék: nacsa olivér hazai debreczeni zita dukai regina zámbó kovács áron 10!

A bejegyzés trackback címe:

https://szenzacios.blog.hu/api/trackback/id/tr37706299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tylerd 2009.04.13. 11:06:07

elég nevetséges ez a műsor! egy kereskedelmi TV-n, celeb műsorvezetővel, celebek fikáznak celebeket! abszurd...
süti beállítások módosítása